Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 08. prosince 2024, svátek má Květoslava, zítra Vratislav
Vyhledávání

Diskuse - Trávení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Trávení - diskuze na toto téma
Ahojky :) Maminky, chci vás požádat o radu… Mám docela problémy s trávením… A říkala jsem, že by mi pomohl detox. Nebo co myslíte? Nejde mi primárně o detoxikaci těla, ale o pomoc s trávením. Máte rady?

Kristýna | 6.3.2022 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trávení
Tak na detox je dobrý ostropestřec, ale ten má největší vliv na játra než na zažívání. Zkus se podívat na to, co má naturevia, určitě tam mají i něco na tuto problematiku.

Odpověď
Mirka | 23.8.2024 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trávení
Já ohledně trávení nemám zrovna dobré zkušenosti. Často mám i žlučníkové záchvaty, které jsou velmi nepříjemné. Když mě občas trápí nepříjemné pocity kolem žlučníku, vždy sáhnu po https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-chole-akut-30-tbl-doplnek-stravy/ Mám tento doplněk stravy neustále po ruce. Nedávno jsem dokonce měla žlučníkový záchvat a Biotter Byology Chole Akut mi pomohl téměř okamžitě. Po jedné tabletě bolest ustoupila během několika minut. Opravdu mi tento přípravek pomáhá, a proto ho vždy mám v domácí lékárničce.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte letos originální a vyrobte kámošce něco nevšedního, třeba tričko s potiskem. Použij slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vlastní tričko s potiskem