| Protivráskové sérum - diskuze na toto téma |
Všechny zdravím, bude mi 30 let a chtěla bych se začít o pleť víc starat a koupit si i nějaké protivráskové sérum. Dáte mi tip na konkrétní a ne moc drahou značku? Kateřina | 4.3.2022 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Protivráskové sérumDoporučuji značku https://www.iuvenio.com/ Má skvělé produkty, značka je česká a má i výborné složení. Odpověď Barbora | 7.3.2022 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Protivráskové sérumDíky za tip na kosmetiku Iuvenio, poradíte jaké produkty od nich objednat? Odpověď Kateřina | 13.3.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Protivráskové sérumJá od nich kupuju kompletní rutinu, takže - čistící gel, Essenci fresh, sérum CROSSLINKED a krém KOLAGEN BOOSTER. Vše mají skvělé a s dobrým složením. Odpověď Stella | 19.3.2022 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Protivráskové sérumHolky, taky na produkty od značky Iuvenio mrknu. Už jsem na značku četla dobré reference, takže si taky nějaké produkty objednám a vyzkouším. Odpověď Tess | 14.4.2022 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Protivráskové sérumPřemýšlím, že bych zkusila to nano sérum. Je to k něčemu nebo je lepší když koupím ještě nějakou péči, co se dává předtím sérem ? Odpověď Kateřina | 2.5.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Protivráskové sérumRozhodně je lepší pořídit i další péči, svým způsobem to na sebe navazuje. Odpověď |