| Dětské kolostrum - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na dětské kolostrum. Máte s ním zkušenosti? Kde ho kupujete? Milena | 5.3.2022 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumS kolostrem neporadím, protože se u nás nejvíc osvědčily bylinné doplňky a čaje na podporu imunity, takže bych neměnila. Odpověď Dita | 5.3.2022 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumCo se týká imunity, jsem spokojená s kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz Odpověď Linda | 13.3.2022 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské kolostrumJsou vhodné i pro děti? Máte zkušenost? Odpověď Dita | 20.3.2022 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětské kolostrumMám desetiletého syna a tyto kapky na posílení imunity mu dávám. Odpověď Anna | 22.3.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumMalému synovi na posílení imunity dávám Altaherba sirup ze 14 bylin. Odpověď Eva | 26.3.2022 14:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské kolostrumTen bylinný sirup mě zaujal. Budu ho určitě dávat na posílení imunity malé dceři. Odpověď Lola | 3.4.2022 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumAhoj, my ho kupujeme od https://www.senzamedical.cz/. A jsem ráda, že jsem se o tomto produktu dozvěděla. Ono to kolostrum je fakt výborný. Je na podporu imunity a správného vývoje u dětí. Doporučuju všem rodičům. Odpověď |