| Imunita - diskuze na toto téma |
Pěkný den holky, tak zima je skoro a snad za nami, ale nachlazení neutichají. Potřebujeme doma zlepšit imunitu. Co na to, máte tip? Petra | 5.3.2022 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaVyzkoušejte přírodní přípravky od www.altaherba.cz. Jsem spokojená s jejich kouzelnými kapkami. Odpověď Karla | 13.3.2022 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ImunitaMáte s nimi zkušenost s posilováním imunity i u dětí? Odpověď Petra | 20.3.2022 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ImunitaDěti máme starší školáky, takže je užívají na posílení imunity taky. Odpověď Majka | 22.3.2022 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ImunitaMalé dceři dávám na posílení imunity Altaherba sirup ze 14 bylin. Odpověď Laura | 26.3.2022 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ImunitaSirup mě hodně zaujal. Koupila jsem ho pro malého syna. Bývá často nemocný, imunitu mu musím posílit. Odpověď Kačka | 3.4.2022 10:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaAhoj, no já teda dost dbát na to, aby měly děti tu imunitu posílenou. Hodně kupuju vitamíny a super je dětské kolostrum. To beru od senzamedical.cz. Doporučuju. Odpověď |