| Imuntia dětí - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, mám dotaz... Čím podporodujete dětskou imunitu? Jaké vitamínové doplňky kupujete? A máte zkušenosti s dětským kolostrem? Lena | 5.3.2022 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imuntia dětíJediné, co dětem pravidelně dávám je bylinná tinktura na posílení obranyschopnosti. Odpověď Leona | 5.3.2022 18:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imuntia dětíJá dávám dětem bylinný sirup ze 14 bylin od www.altaherba.cz Odpověď Vanda | 13.3.2022 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imuntia dětíJak dlouho trvá než ten bylinný sirup zabere? Odpověď Leona | 20.3.2022 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Imuntia dětíSirup začínám dávat dětem než nastoupí do kolektivu. Užívají ho tři týdny, pak pauza a pak podle potřeby znovu. Odpověď Denisa | 22.3.2022 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imuntia dětíOd Altaherby mám dobrou zkušenost při posilování imunity s kouzelnými kapkami. Odpověď Alice | 26.3.2022 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imuntia dětíNeznám je, ale moc se mi líbí, že jejich produkty jsou přírodní. Odpověď Majka | 3.4.2022 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imuntia dětíNo, pro děti kupuju dětské kolostrum od senzamedical.cz. To je výborný produkt. Je na posílení imunity, což je v kolektivu opravdu potřeba a pak taky podporuje jejich správný vývoj. Jako vitamíny je to kolostrum nejlepší. Odpověď |