Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Vysavač

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vysavač - diskuze na toto téma
Maminy, potřebuju poradit. Chci si koupit bezšňůrový vysavač. Jen nevím, jaký vybrat. Hodně se mi líbí tento http://www.supermamina.cz/diskuse/?id=9474 . Máte ho některá? Jak jste spokojeny?

KAtka | 5.3.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Zkus nám sem šupnout správný odkaz :) jinak já mám takový menší od oravy a ten mi slouží perfektně :)

Odpověď
Simča | 14.3.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Taky mám vysavač od této značky a maximální spokojenost. Chtěla jsem ruční bez káblů a tento mi vyhovuje :) https://www.orava.eu/cz/cs/bezsnurovy-tycovy-vysavac-2v1-neptun

Odpověď
Jarka | 1.4.2022 08:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Holky, neměli jste někdy problém, že vám vysavač smrděl? Kamarádka mi dala radu abych zkusila do sáčku šplíchnout kapku parfému na praní, že pak vůně provoní celý byt ale osobní zkušenost nemám.

Odpověď
Simona | 2.4.2022 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vysavač
Tak tady ten problém neznám, protože hned po vysátí nádobku u vysavače vysypu, takže se nemůže stát, že by v něm něco smrdělo.

Odpověď
Lucy | 1.5.2022 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vysavač
Mě se to občas stalo, pak jsem dostala tip dát pár kapek parfému na praní do vysavače a provoní krásně celý byt.

Odpověď
Milka | 3.4.2022 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Vidím, že se tady hodně doporučuje produkt zn. Orava. Holky, mohu se jen přidat ke kladným hodnotícím. Tahle značka je za mě naprosto senzační. Osobně mám doma od této značky opravdu hodně věcí a nikdy mě nezradily.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné