| Doplňky do interiéru - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte kde mají na internetu hezké přírodní doplňky do bytu? Nemáte tip n spolehlivý eshop s dobrým výběrem? Stella | 3.3.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do interiéruDoporučuji tento eshop /www.e-utulnydomov.cz Mají krásné věci, mrkněte. Odpověď Radka | 5.3.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do interiéruHolky, taky na e-utulnydomov.cz nakupuju a mají super výběr i ceny. Odpověď Zuzana | 7.3.2022 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky do interiéruHolky nevíte - mají i nějaké hezké stolní lampy? Odpověď Romana | 10.3.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky do interiéruAno, mají i stolní lampy a krásné, mrkněte na jejich stránky e-utulnydomov.cz Odpověď Marika | 5.3.2022 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do interiéruCo třeba difuzér ? Některé značky mají pěkná provedení, takže se dají brát i jako dekorace :) Odpověď Klér | 17.3.2022 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do interiéruTo já beru jako dekorace svíčky a mám jich doma opravdu požehnaně :) Odpověď Erika | 2.4.2022 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky do interiéruNápodobně. Naprosto jsem se zamilovala do svíček co má Veynero. Mají obrovský výběr vůní a o tom balení ani nemluvím :)). Odpověď Denča | 3.4.2022 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky do interiéruMám od nich aroma difuzér, už několikátý a ty vůně jsou fakt úžasné. Zatím nejvíc vede tato https://www.veynero.cz/aroma-difuzery/citronova-trava-zazvor-aroma-difuzer-lux/ Odpověď Galetta | 21.1.2025 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Doplňky do interiéruAhojky, těch doplňků je dneska hrozně moc. Mě se třeba líbí výroba dřevěných doplňků od https://www.larix-toz.cz/ :) Je to fajn, je to přírodní a navíc to vypadá moc pěkně. A celkově vždycky ráda podpořím nějakou menší domácí firmu než nějaký velký nadnárodní korporát, ke kterému vlastně vůbec nemám vztah. Ale je to pak samozřejmě na každém, jakou cestu zvolí. Odpověď Klára | 5.3.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do interiéruZkuste se podívat na www.onglazz.cz. Je to opravdu originální tip na hezký doplněk do bytu.
Odpověď Denisa | 13.3.2022 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky do interiéruMoc hezká záležitost, neznám Onglazz, ale určitě si takto fotografii nechá zpracovat.
Odpověď Lída | 20.3.2022 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky do interiéruSkvělý tip, objednala jsem u nich desku s naší společnou fotografii z naší exotické dovolené.
Odpověď Dita | 10.3.2022 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky do interiéruNa bakly si myslím, že by sis vybrala :) mají moderní a hezké vybavení včetně dekorací. Odpověď |