| Dárek, který potěší ženu - diskuze na toto téma |
Zdravím, mamka bude mít narozeniny a přemýšlím nad dárkem. Poradíte? Co jste dali v poslední době za dárek a potěšil? Simona | 3.3.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek, který potěší ženuJá mamce a sestře vždycky kupuju hezký stříbrný šperk, to je vždycky potěší. Odpověď Dana | 5.3.2022 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek, který potěší ženuSuper nápad :) Díky za komentář :) Napíšete mi ještě, jestli jste šperky objednávala přes internet a pokud ano, tak kde? Odpověď Simona | 6.3.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek, který potěší ženuNejčastěji objednávám šperky tady z toho obchodu www.olivie.cz protože vím, že šperky mají fakt pěkné a kvalitní takže se nemusím stydět s nimi někoho obdarovat. Odpověď Anita | 31.3.2022 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek, který potěší ženuTaky mám s eshopem Olivie zkušenost a to velmi dobrou. Šperky mají kvalitní a za super ceny, nic předraženého. Odpověď Simona | 10.3.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek, který potěší ženuJá objednávám jedině na www.iocel.cz Mají velký výběr a hlavně krásné kousky :) Odpověď Adéla | 17.3.2022 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek, který potěší ženuJelikož má mamka ráda hrníčky a ten její nejoblíbenější si rozbila, tak jsem jí koupila nový :). Asi bych maminku obdarovávala podle toho, co má ráda, potřebuje apod :) Odpověď |