| Přijetí do školky - diskuze na toto téma |
Co prosím pěkně musí dítě umět pro přijetí do školky ? Erika | 2.4.2022 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přijetí do školkyVětšinou se požaduje, aby dítě bylo samostatné, což znamená umět se obléct, najíst, říct si když něco potřebuje :) Odpověď Denisa | 3.4.2022 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přijetí do školkyA je nějak i omezený počet přihlášek na kolik školek můžu dítě přihlásit ? Odpověď Erika | 12.4.2022 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přijetí do školkyTo není a není to ani od věci podat těch přihlášek víc. Taky jsem to tak udělala. Když se poštěstí, tak budeš mít možnost vybrat z více školek kam dítě přijali. Odpověď Denisa | 29.4.2022 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přijetí do školkySice bych si nejvíc přála, aby mi syna přijali do Průhonické labutě, ale když by ne, tak jsem pro jistotu dala přihlášky ještě do jiných školek. Odpověď Alena | 4.5.2022 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přijetí do školkyTo my jsme dávaly přihlášku do Trojské labutě to je jejich druhá školka a taky se mi teda líbila nejvíc :) Odpověď |