| Prodloužení vlasů v Brně - diskuze na toto téma |
Kde v Brně si necháváte prodlužovat vlasy ? :) Pavlína | 6.3.2022 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů v BrněJá jsem si vlasy nechávala prodlužovat přes eshop, kde jsem si je i kupovala :) https://www.clip-vlasy-levne.cz/98-prodluzovani-vlasu-v-brne Odpověď Sára | 17.3.2022 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů v BrněVlasy máš Pavlo taky z jejich eshopu ? Jak jsou na tom s kvalitou ? Zajímalo by mě jestli se ty umělé vlasy dají fénovat nebo kulmovat ? Odpověď Jarka | 13.3.2022 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasů v BrněCo se týká prodloužení vlasů jsem spokojená s www.vlasy-k-prodlouzeni.cz
Odpověď Sandra | 20.3.2022 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů v BrněNašla jsem si jejich stránky i jejich pobočku. Mají opravdu velký výběr. Kterým způsobem jste si vlasy prodloužila? Odpověď Jarka | 24.3.2022 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasů v BrněMáte pravdu, vlasy-k-prodlouzeni mají opravdu víc metod k prodloužení. Kadeřnice mě poradila metodu Tape. Odpověď Denda | 14.4.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prodloužení vlasů v BrněNa clip vlasy levně taky jestli ses dívala :) já u nich začala s připínacím culíkem a nakonec jsem skončila u keratinových spojů a vlasy teda taky prodlužují v Brně. Odpověď Barča | 26.3.2022 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasů v BrněMají pobočku v Brně, vlasy prodlužují i tam. Poradila mi to kamarádka. Odpověď |