| Připínací culík - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych si pořídit připínací culík, ale dívala jsem se, že je víc druhů. Který bych měla vzít, aby mi pořádně držel ? Katka | 17.3.2022 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Připínací culíkJá jsem si koupila z clip vlasy levně ten se skřipcem a ten mi teda drží dobře :) nestalo se mi, že by mi sjížděl :) stačí ho fakt dobře upevnit. Odpověď Evča | 14.4.2022 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Připínací culíkDíky moc, nakonec jsem si vzala tady ten co se omotává a přichycuje :) https://www.clip-vlasy-levne.cz/clip-culik-pricesek-rovny-50cm/441-clip-in-pricesek-culik-cop-100-lidske-vlasy-50cm-platina.html Odpověď Rita | 5.4.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Připínací culíkKamarádka mě doporučila k prodloužení vlasů materiál od www.vlasy-levne.cz Odpověď Marika | 16.4.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Připínací culíkMají na výběr různé metody, kterou jste zvolila? Odpověď Rita | 18.4.2022 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Připínací culíkMoc se mí líbí clipy, takže mám vlasy prodloužené pomocí nich. Odpověď Sabina | 24.4.2022 14:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Připínací culíkVlasy-levne mají pobočku v |Brně, byla jsem se tam kouknout. Vlasy prodlužují přímo tam. Odpověď |