| Účinná dieta - diskuze na toto téma |
Máte osvědčenou dietu pomocí které jste zhubly a pak zpátky nenabraly ? Kája | 16.3.2022 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaNecpát se blbostma jako jsou sladkosti a fastfoody a makat na sobě. I pouhý běh toho udělá strašně moc ;) Odpověď Mirka | 26.3.2022 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Účinná dietaNo já přemýšlím jestli si domů nepořídím pás. Místo tu na to mám a do posilovny mě dojíždění nebaví a cesta mi sebere hrozně času, tak si myslím, že by to všechno vyřešilo, ale v jakém cenovém rozmezí se dá koupit kvalitní pás ? Odpověď Alice | 25.3.2022 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaKoukni se na https://nupo.com/cz/ je to nízkokalorická dieta a je moc bezva, moc mi pomohla, opravdu jsou výsledky po ní znát:-) Odpověď Linda | 29.3.2022 06:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaCo cvičení, může se cvičit tady u těch diet ? Odpověď Romana | 1.4.2022 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Účinná dietaTak já jsem třeba u ketofit diety cvičila, ale samozřejmě by se to nemělo přehánět, protože ten příjem je vypočítaný tak, aby tělo přes den fungovalo a spalovalo. Odpověď Romana | 21.4.2022 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaCo jsem si domů koupila eliptický trenažer a hlídám si příjem, tak mi to jde krásně dolů :) spíš ty peníze investuje do něčeho u čeho vydržíte dlouhodobě než jsou diety ;) Odpověď Eva | 24.4.2022 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Účinná dietaNa kolik taková mašinka přijde ?
Odpověď Romana | 26.4.2022 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Účinná dietaTěch možností je spoustu v různých cenových relacích. Co ti můžu doporučit je projít si fitham.cz kde bych řekla, že mají největší výběr strojů na cvičení. Odpověď Veronika | 28.4.2022 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaKoukni na nupo.cz mám ji moc ráda, opravdu funguje, je to nízkokalorická dieta se zaručenými výsledky. Odpověď Kamča | 28.5.2022 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaDoporučuju kouknout na https://www.kurzyproradost.cz/ je tam velký kurz hubnutí - o cestě k malému břichu a je to úplně skvělý, dozvěděla jsem se tolik tipů a zjistila že jsem skoro všechno dělala doteď špatně..takže pro mě fakt velký prozření a konečně na to jdu teď správně a věřím že si váhu konečně udržím.
Odpověď Marta | 29.5.2022 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Účinná dietaTy jo to vypadá skvěle, moc děkuju za tip :-)
Odpověď Kamča | 30.5.2022 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Účinná dietaRáda jsem pomohla :)
Odpověď Lída | 31.5.2022 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Účinná dietaTo bych přesně potřebovala, někoho kdo mi konečně řekně co dělat a co nedělat, jdu do toho!
Odpověď Viki | 21.6.2022 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaKoukám na ten začátek a vypadá to parádně, mluví úplně jako kdyby ten kurz připravil speciálně pro mě.. :-O
Odpověď Meli | 21.6.2022 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaTaky jsem se pustila do toho kurzu o hubnutí na Kurzy pro radost a jsem z toho nadšená :-))
Odpověď Leňa | 27.7.2022 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Účinná dietaMě se osvědčila keto dieta od ketodiet.cz :-) Je opravdu skvělá a jsem z ní dost nadšená :-) Mám ji teprve pár týdnů ale výsledky jdou už teď znát:-) Odpověď |