| Doplňky stravy od Woykoff - diskuze na toto téma |
Zdravím, dostala jsem od známé doporučení na doplňky stravy od značky Woykoff. Značku neznám, napsaly byste mi Vaše zkušenosti? Co se Vám od nich osvědčilo? Milena | 8.3.2022 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy od WoykoffDobrý den, já si od Woykoff kupuju respiro imun sprej a Kloubní výživa dvojitá síla. S obojím jsem moc spokojená, doplňky fungují jak mají. Odpověď Veronika | 12.3.2022 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy od WoykoffHolky - mají jejich produkty normálně v lékárně, nevíte? Kde jejich doplňky stravy kupujete Vy? Odpověď Milena | 17.3.2022 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravy od WoykoffJá jejich doplňky stravy objednávám na stránkách lékáren, tady mají jejich doplňky teď v akci https://www.prozdravi.cz/fulltext/?q=woykoff Odpověď Milena | 25.3.2022 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky stravy od WoykoffBudete určitě spokojená, aspoň na mě fungujou doplňky stravy od Woykoff skvěle. Značek jsem zkoušela vícero, ale Woykoff je jednoznačně nejlepší. Odpověď Linda | 17.3.2022 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy od WoykoffJestli vám můžu vstoupit do diskuze, tak kvalitní kloubní výživu ve formě kolagenu má rosenpharma. Odpověď Romana | 18.3.2022 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy od WoykoffKdo má jednoznačně jedny z nejkvalitnějších doplňků, tak je Neurohacker. Mají poměrně dost široké zaměření a mám zkušenost hlavně s jejich doplňkem Mind https://www.biohackplanet.cz/vyhledavani/?string=neurohacker Odpověď Bára | 20.3.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy od WoykoffHolky, na značku doplňků stravy Woykoff jsem četla výborné recenze - taky si o nich respiro imun objednám a vyzkouším ho na imunitu. Odpověď Kateřina | 1.4.2022 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy od WoykoffOsobně spíš dávám na osvědčené značky, nejsem tip, co experimentuje a zkouší nové. V tomto případě bych nedala dopustit na doplňky, co má rosenpharma. Odpověď |