| Broušení nožů - diskuze na toto téma |
Zdravím, mám takový dotaz - necháváte ještě někdo brousit nože? Nebo je vyhodíte a kupujete pak nové? Emma | 13.3.2022 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůZdravím, doporučuji nechat brousit přes ostraposta.cz Mají skvělej koncept a vyhovuje mi, že to jen odnesu na poštu a nabroušené nože mi pak zase dorazí domů. Odpověď Eva | 18.3.2022 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Broušení nožůNapíšete mi prosím jak to funguje? Jak nože zabalit a odeslat? Odpověď Emma | 20.3.2022 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Broušení nožůMrkněte na jejich stránky https://www.ostraposta.cz/ Najdete tam veškeré informace o službách i návod jak nechat nože nabrousit. Odpověď Eva | 23.3.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Broušení nožůMoc děkuji, už jsem si všechno pročetla a pátrala jsem trochu i na internetu. Služby od Ostrá pošta vyzkouším, koncept se mi líbí. Odpověď Denisa | 25.3.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůHolky, taky jsem se na služby od Ostré pošty dívala a taky je vyzkouším. Nápad je to super, kor, když bydlíte na vesnici a nemáte takové možnosti jako ve městě. Odpověď |