| Kompletní vybavení kuchyně - diskuze na toto téma |
Dobrý den, potřebovala bych kompletně nově vybavit kuchyni. Můžete mi poradit, kde a jaké vybrat elektro vybavení do kuchyně?
Lucie Karásková | 11.3.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kompletní vybavení kuchyněJá jsem potřebovala dům vybavit co nejrychleji, protože nás opravdu hodně tlačilo stěhování. Proto jsem vybírala téměř vše z jednoho obchodu, kde převážná většina věcí byla skladem a já jsem je tak měla během pár dnů doma.
Odpověď Adéla | 11.3.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kompletní vybavení kuchyněKde jste tedy elektro vybavení do domu vybírala? Odkud jste objednávala?
Odpověď Lucie Karásková | 11.3.2022 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kompletní vybavení kuchyněI elektro i nějaký nábytek jsem brala z internetového obchodu https://www.okay.cz/ , ale něco i na jejich pobočkách. Mají toho spoustu skladem. Vždy jsem si vše nechala doručit až domů, takže jsem to měla bez práce. Sem tam se dají také chytit pěkné akce a nakoupit za velmi pěknou cenu. Odpověď Naďa | 14.3.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kompletní vybavení kuchyněTak to já jsem za oravu. Mají kvalitní spotřebiče a elektro. Odpověď Klára | 17.3.2022 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kompletní vybavení kuchyněMně už chybí pár posledních věcí, jako jsou velké hrnky na kávu a čaj. Přítel je pije jenom z takových větší hrnků, které se nám bohužel při stěhování rozbily, tak bych mu chtěla udělat radost a pořídit mu nové, tak pokud o něčem budete vědět, tak budu ráda :) Odpověď Darina | 30.3.2022 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kompletní vybavení kuchyněTo se podívej na eshop nekupto, tam je určitě mají, protože jsem si sama jeden kupovala :) Odpověď Klára | 2.4.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kompletní vybavení kuchyněA spokojená ? Odpovídalo to co ti přišlo tomu co mají na fotkách ? Odpověď Darina | 3.4.2022 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kompletní vybavení kuchyněAno, spokojená jsem byla moc. Ve skutečnosti jsou ty hrníčky ještě hezčí a potisky jsou kvalitní :) Odpověď KLára | 12.4.2022 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kompletní vybavení kuchyněTak od nich mámme tady ty krasavce na kávičku https://www.nekupto.cz/darkovy-hrnek-cas-na-kavu--kdykoliv-kafetearie/ Odpověď Martina | 28.4.2023 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kompletní vybavení kuchyněA co takové ty doplňky do kuchyně jako skleničky, mlýnek na koření, prkénka a podobné drobnosti? Nechci mít doma to co každý, hledám něco moderního co má styl, máte tipy? :-)
Odpověď Danča | 29.4.2023 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kompletní vybavení kuchyněTak to se připojím, taky hledám něco stylového ale zároveň chci aby to bylo opravdu kvalitní a z dobrých materiálů… :)
Odpověď Alice4 | 30.4.2023 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kompletní vybavení kuchyněMně by se líbil i nějaký pěkný stojan na víno, všude vídám takové ty stejné na jedno brdo a ráda bych něco originálního.
Odpověď Katka | 30.6.2023 03:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kompletní vybavení kuchyněHolky chci se zeptat. Nemáte náhodou tipy, kde se mám dívat na nějaké hnětače těsta? Potřebovala bych nějaký nový, ale vůbec nevím jakou značku zvolit. Řešila jsem to s jednou kamarádkou a ta mi doporučila ať se mrknu sem - https://www.atfornax.cz/k:477/hnetace-testa/ Tam mají takové ty profi. Není to špatné, ale nevím jestli za to zase chci dávat tolik peněz. Budu ráda za tipy. Díky. :) Odpověď |