Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kompletní vybavení kuchyně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kompletní vybavení kuchyně - diskuze na toto téma
Dobrý den, potřebovala bych kompletně nově vybavit kuchyni. Můžete mi poradit, kde a jaké vybrat elektro vybavení do kuchyně?

Lucie Karásková | 11.3.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kompletní vybavení kuchyně
Já jsem potřebovala dům vybavit co nejrychleji, protože nás opravdu hodně tlačilo stěhování. Proto jsem vybírala téměř vše z jednoho obchodu, kde převážná většina věcí byla skladem a já jsem je tak měla během pár dnů doma.

Odpověď
Adéla | 11.3.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kompletní vybavení kuchyně
Kde jste tedy elektro vybavení do domu vybírala? Odkud jste objednávala?

Odpověď
Lucie Karásková | 11.3.2022 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kompletní vybavení kuchyně
I elektro i nějaký nábytek jsem brala z internetového obchodu https://www.okay.cz/ , ale něco i na jejich pobočkách. Mají toho spoustu skladem. Vždy jsem si vše nechala doručit až domů, takže jsem to měla bez práce. Sem tam se dají také chytit pěkné akce a nakoupit za velmi pěknou cenu.

Odpověď
Naďa | 14.3.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to já jsem za oravu. Mají kvalitní spotřebiče a elektro.

Odpověď
Klára | 17.3.2022 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně už chybí pár posledních věcí, jako jsou velké hrnky na kávu a čaj. Přítel je pije jenom z takových větší hrnků, které se nám bohužel při stěhování rozbily, tak bych mu chtěla udělat radost a pořídit mu nové, tak pokud o něčem budete vědět, tak budu ráda :)

Odpověď
Darina | 30.3.2022 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To se podívej na eshop nekupto, tam je určitě mají, protože jsem si sama jeden kupovala :)

Odpověď
Klára | 2.4.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kompletní vybavení kuchyně
A spokojená ? Odpovídalo to co ti přišlo tomu co mají na fotkách ?

Odpověď
Darina | 3.4.2022 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kompletní vybavení kuchyně
Ano, spokojená jsem byla moc. Ve skutečnosti jsou ty hrníčky ještě hezčí a potisky jsou kvalitní :)

Odpověď
KLára | 12.4.2022 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kompletní vybavení kuchyně
Tak od nich mámme tady ty krasavce na kávičku https://www.nekupto.cz/darkovy-hrnek-cas-na-kavu--kdykoliv-kafetearie/

Odpověď
Martina | 28.4.2023 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co takové ty doplňky do kuchyně jako skleničky, mlýnek na koření, prkénka a podobné drobnosti? Nechci mít doma to co každý, hledám něco moderního co má styl, máte tipy? :-)

Odpověď
Danča | 29.4.2023 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to se připojím, taky hledám něco stylového ale zároveň chci aby to bylo opravdu kvalitní a z dobrých materiálů… :)

Odpověď
Alice4 | 30.4.2023 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně by se líbil i nějaký pěkný stojan na víno, všude vídám takové ty stejné na jedno brdo a ráda bych něco originálního.

Odpověď
Katka | 30.6.2023 03:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky chci se zeptat. Nemáte náhodou tipy, kde se mám dívat na nějaké hnětače těsta? Potřebovala bych nějaký nový, ale vůbec nevím jakou značku zvolit. Řešila jsem to s jednou kamarádkou a ta mi doporučila ať se mrknu sem - https://www.atfornax.cz/k:477/hnetace-testa/ Tam mají takové ty profi. Není to špatné, ale nevím jestli za to zase chci dávat tolik peněz. Budu ráda za tipy. Díky. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné