| Koupací sud na terasu - diskuze na toto téma |
Zdravím, byla jsem s kamarádkou na prodlouženém víkendu a poprvé jsem viděla jak vypadá koupací sud. Můžete mi prosím poradit, jak vybrat kvalitní koupací sud domů? Opravdu se mi to líbilo a chtěla bych mít tento super relax i doma. Alena | 16.3.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Koupací sud na terasuJe to paráda že? Také jsem koupací sud viděla poprvé na dovolené a strašně jsem ho pak chtěla mít doma. Našla jsem českou firmu, která je u nás prodává s vnitřní kvalitní nerezovou vložkou a koupací sud obložen dřevem. Vypadá opravdu luxusně a navíc má i vlastní krb pro vytápění. Odpověď Lucka | 18.3.2022 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Koupací sud na terasuKterá firma je u nás prodává? Také bych se chtěla podívat jaká je vůbec nabídka. Kde jste prosím koupací sud vybírala. Já bych se na to určitě ráda podívala. Odpověď Alena | 20.3.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Koupací sud na terasuMy máme koupací sud od výrobce www.koupacisudy-bef.cz/ Doporučím stránky pořádně prostudovat, mají to tam vše opravdu moc pěkné popsané. Sud se dá pořídit za velmi pěknou cenu, ale záleží jak velký si vyberete. Odpověď |