| Vrtačka jako dárek pro manžela - diskuze na toto téma |
Byl by někdo tak hodný a zkusil mi trochu poradit, jak mám pro manžela vybrat dobrou a kvalitní vrtačku? Chtěla bych mu to koupit jako dárek a překvapení na narozeniny. Jakub | 16.3.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vrtačka jako dárek pro manželaCo s ní bude manžel dělat? Jakou vrtačku pro něj chcete? Malou aku vrtačku nebo velkou na vrtání třeba do betonu? Odpověď Veronika | 18.3.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vrtačka jako dárek pro manželaVelikost bych asi úplně řešit nechtěla. Spíše bych chtěla vybrat aku vrtačku, která bude mít sílu a bude s ní moci dělat co bude potřebovat. Aby se psotě nemusel omezovat. Odpověď Jakub | 21.3.2022 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vrtačka jako dárek pro manželaJá jsem pro sebe vybral přesně tento model aku vrtačky https://www.rucni-naradi.cz/dewalt-dcd791p2-aku-vrtacka a jsem s ním velmi spokojený. Vrtačka má opravdu sílu, takže se hodí pro jakoukoliv práci. Velmi dobré na aku vrtačce je také to, že má malou hmotnost, takže je vhodná i pro dlouhodobější práci. Po objednání jsem ji měl doma za dva dny. Odpověď |