| Kvalitní polštář, který drží hlavu ve správné pozici - diskuze na toto téma |
Jak vybrat kvalitní polštář, který mi bude držet hlavu ve správné poloze? Jakou máte prosím zkušenost?
Dana | 16.3.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní polštář, který drží hlavu ve správné poziciKdyž jsem si vybírala polštář, tak jsem si koupila polštář v ergonomickém tvaru vlny, který udržuje krční páteř ve správné poloze. Od té doby co jsem ho začala používat se mi spí daleko lépe. Je opravdu pohodlný a dokáže držet hlavu celou noc ve správné poloze.
Odpověď Jitka | 16.3.2022 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní polštář, který drží hlavu ve správné poziciJá jsem se také na něco takového už asi dívala, ale docela mne zaráží ten rozdíl cen v nich. Můžete mi poradit, jaký jste si vybrala? Se kterým jste spokojená?
Odpověď Dana | 16.3.2022 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní polštář, který drží hlavu ve správné poziciJá jsem chtěla kvalitní polštář, takže jsem si vybrala https://www.zoras.sk/cs/produkt/polstar-superiore-deluxe-wave-magniflex/ Polštář v ergonomickém tvaru vlny, který udržuje krční páteř ve správné poloze. Polštář má také odnímatelný a pratelný patentovaný potah Odpověď |