| Kvalitní sex i po letech - diskuze na toto téma |
Víte prosím, jak mít kvalitní sex i po letech? Myslím tedy tak, abych si to zase dokázala užívat a to stejné i manžel? Co myslíte?
Viktorie | 22.3.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní sex i po letechNa sexu je potřeba pracovat a pořád v tom druhém probouzet touhu. Jsme spolu dvacet let a pořád mám sex minimálně 2 x za týden. Já se snažím vymýšlet pořád něco nového, hodně si ulítáváme na erotických oblečcích, které nás vzrušují oba dva. Odpověď Dominika | 24.3.2022 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní sex i po letechJaké erotické oblečky používáte a kde je kupujete? Objednáváte si to nebo chodíte společně nakupovat do sexshopu? Odpověď Viktorie | 25.3.2022 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní sex i po letechPokud by jste se po tom chtěla podívat, tak já z vlastní zkušenosti mohu určitě doporučit se podívat na stránky obchodu https://www.e-kondomy.cz/ , kde najdete opravdu široký výběr a dobré ceny. Můžete si to objednat kamkoliv, protože posílají balíčky opravdu diskrétně. Když se na stránkách podíváte na záložku vše o nákupu, tak tam najdete i fotky, jak balíček od nich vypadá. Odpověď |