| Cyklotrenažér - jak vybrat ten správný? - diskuze na toto téma |
Chtěla bych koupit pro sebe i manžela domů cyklotrenažér pro zlepšování naší fyzičky, která je po covidu opravdu katastrofální. Můžete mi někdo poradit, za kolik se dá vybrat kvalitní? A kam se po tom podívat? Radek | 23.3.2022 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cyklotrenažér - jak vybrat ten správný?Kvalitní cyklotrenažér koupíte bez problému do 20 tisíc. Já jsem vybíral pro sebe a koupil jsem trenažér za 18 tisíc a jsem s ním naprosto spokojený. Má nosnost 150 kg, takže je velmi robustní a setrvačník, který má 9 kg. Cyklotrenažér je magnetický a má možnost volit mezi několika programy. Odpověď Lucie | 24.3.2022 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cyklotrenažér - jak vybrat ten správný?Můžete mi prosím ještě poradit, kde se na něj podívat? Kde jste ho kupovala přímo ten se kterým jste spokojená? Odpověď Radek | 25.3.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cyklotrenažér - jak vybrat ten správný?Jsem spokojený přímo s tímto modelem https://www.fitham.cz/trinfit-spin-s600i-elite , který mi naprosto stačí. Dá se koupit za 18 tisíc a to je myslím dost dobrá cena i s doručením přímo domů a záručním servisem pak u zákazníka přímo doma. Trenažér je velmi pevný a kvalitní. Odpověď |