| Jak načerpat energii po sportovním výkonu? - diskuze na toto téma |
Chtěla bych se zeptat, jestli bych mohla udělat něco pro manžela, který aktivně sportuje, ale hlavně teď v zimě je hodně unavený? Nějak nemůže vůbec načerpat energii, a to i když se snažím mu dát co největší prostor pro odpočinek, tak je pořád unavený a bez energie.
Marcela | 21.3.2022 01:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak načerpat energii po sportovním výkonu? To může být obdobím. Teď v zimě je člověk málo venku, a tak načerpává prostě méně energie. Já jsem to na sobě v zimě také vždy cítila. Přes léto jsem bývala vždy v pohodě, a tak jsem mezi tím začala hledat souvislost. Přišla jsem na to, že denní světlo a slunce dobíjí naše tělo energií. Proto jsem si koupila infračervený panel, který dokáže tělu dodávat podobně energii a mám daleko lepší výkony a cítím se mnohem více odpočatá.
Odpověď Radka | 22.3.2022 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak načerpat energii po sportovním výkonu? To používáte denně nebo jak to tady s tím funguje? Podle čeho jste to vybírala?
Odpověď Marcela | 24.3.2022 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak načerpat energii po sportovním výkonu? Koupila jsem si infračervený panel https://www.mitolight.cz/mito-light-starter-3-0/ s vestavěným stojánkem a svítím si na různé části těla každý den po několika minutách. Sama ucítíte, jak se budete cítit daleko lépe. Když budete mít třeba namožené svaly na nohou, tak po svícení se budete okamžitě cítit daleko lépe.
Odpověď |