| Sunar - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, kupujete někdo kojenecké mléko od značky Sunar? Které mléko mi doporučíte - Complex nebo Premium? Soňa | 20.3.2022 00:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarJá kupuju mléko Sunar Complex. Obsahuje všechny důležité látky a vitamíny pro miminko, malá krásně prospívá, je spokojená a zdravá. Odpověď Olga | 22.3.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarTady se dočtete o každém mlíčku všechno důležité https://www.sunar.cz/kojenecka-mleka Za mě je jedno, které koupíte - Sunar je záruka kvality. Odpověď Zlatka | 24.3.2022 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarMoc díky za komentáře - Sunar je trhu fakt dlouho, taky mu věřím. Navíc se mi líbí složení a i cena. Odpověď Marta | 26.3.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarJá kupuju Sunar Premium a jsem taky spokojená. Sunar má vůbec vše dobré a kvalitní. Pro staršího synu kupuju od Sunaru kaše a ovocné kapsičky. Sunar je prostě záruka kvality. Odpověď Natálie | 29.8.2022 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarJe mezi tím sunarem premium a complex hodně velký rozdíl? Odpověď Nikoleta | 3.9.2022 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarA jakou používáte vodu? Kupujete balenou kojeneckou? Mně se balenou moc kupovat nechce, člověk nikdy neví v jakých podmínkách jí skladují a co si potom vlastně doma z té lahve nalívá. Nemáte někdo doma filtr na vodu? To mi přijde jako super řešení.
Odpověď Anička | 3.9.2022 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SunarMy máme filtr, filtruje nám na kvalitu kojenecké vody takže je skvělý že to nemusím vůbec řešit, vařím z toho příkrmy, zakládám sunárek a nemusím se bát žádných dusičnanů ve vodě apod.
Odpověď Nikoleta | 4.9.2022 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: SunarTo bych právě taky chtěla. Jaký filtr prosím tě máte?
Odpověď Anička | 4.9.2022 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: SunarMy ho koupili tady https://www.dionela.cz/ je to česká firma, filtry vyrábějí přímo u nás, mají speciální technologii filtrace za kterou získali i ocenění a vyhráli v dTestu takže ty filtry jsou opravdu kvalitní.
Odpověď Nikoleta | 4.9.2022 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: SunarTo se mi líbí, že je to česká výroba, děkuju moc myslím že vybereme od nich
Odpověď Alex | 27.12.2022 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | SunarHele, na ten Sunar určitě vsaď. Je skvělý. U nás doma malej papá jen jejich produkty. Chutnají mu nejvíc. Dávala jsem mu i jiné, ale nechtěl. Sunar mu prostě chutná nejvíc. Odpověď |