| Erotické prádlo - diskuze na toto téma |
Ahoooj, kde nakupujete nějaké pěkné a kvalitní erotické prádlo a třeba i nějaké pomůcky pro zpestření sexu s partnerem? romča | 20.3.2022 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické prádloSuper eshop n tohle je e-kondomy.cz tam jsem vždycky dobře pořídila :-) Odpověď Katka | 21.3.2022 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické prádlona tento eshop už jsem koukala, a docela mě zaujal velkým výběrem.. Pořizovala sis tam třeba i nějakou erotickou pomůcku??? Odpověď romča | 22.3.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické prádlojjj určitě není to tak dlouho tak jsem si kupovala nový vibrátor a to konkrétně tady tento https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/klasicke-vibratory/vibe-therapy-zest-ruzova :-) Je super Odpověď Katka | 23.3.2022 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erotické prádloNa ten sem taky koukala a není to ani tak drahý.. Každopádně díky za eshop prozkoumám to tam víc a určitě i to prádlo a kostýmky pořídím :-) Odpověď Romča | 24.3.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Erotické prádloJo ty kostýmky jsou taky super, na ty jsem ujetá :-) A mají tam moc pěkný kousky.. snad si vybereš dobře aby se partnerovi líbil :-) Odpověď Denča | 26.11.2022 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické prádloObčas s partnerem použijeme na zpestření vibrační kroužek :-) Ale jinak erotického prádýlka mám celkem dost, a přítel to miluje :-) Odpověď |