Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - dárek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
dárek - diskuze na toto téma
Ahojky, dochází mi inspirace co darovat ke svátku tedka tento měsíc se mi toho nahrne dost tak bych ráda znala vaše tipy co kupujete třeba vy? :-)

Eva | 20.3.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dárek
Mám dost podobný problém, chtěla bych pro nejlepší kamarádku nějaký originální dárek :-) Ale vůbec mě nenapadá co...

Odpověď
Leňa | 21.3.2022 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dárek
Já jsem objevila někdy před vánoci super eshop kde mají samé dobré, originální dárečky .. myslím si že na každou příležitost :-)

Odpověď
Jitka | 22.3.2022 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: dárek
A řekneš mi prosím co je to za eshop? :-) Ráda prozkoumám :-)

Odpověď
Leňa | 23.3.2022 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: dárek
Jasně, je to tento eshop https://www.nekupto.cz/ je opravdu super, stojí za kouknutí:) Třeba jsou super hrnečky se jménem nebo vtipným popisem, nebo další předměty apod :-) Rozhodně koukni tam :-)

Odpověď
Jitka | 24.3.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: dárek
Tak ten eshop vypadá dost dobře:-) Mockrát děkuji za tip, určitě prozkoumám, vypadá to že tam bude spoustu super věcí :-)Určitě něco vyberu..

Odpověď
Verča | 25.3.2022 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: dárek
Nekupto.cz také mužu doporučit, je to skvělej obchod se spoustou super dárků :-D Já vždycky když sem něco odtud kupovala, všem se vždycky moc dárek líbil :-) :-)

Odpověď
Dáša | 22.3.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dárek
Co nějaké doplňky do bytu nebo co člověk využije ? :)

Odpověď
Lauris | 24.3.2022 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: dárek
Taky to takto praktikuju. Hlavně u rodiny a kde docela dost nakupuju, tak je e-utulny domov mají tam moc pěkné věci.

Odpověď
Valounek | 24.3.2022 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dárek
Já inspiraci docela často hledám na slevových server. Třeba https://www.slevovykupon.net/ nabízí docela dobré slevové kódy, takže ten dárek pak vyjde levně. Navíc tam mají v katalogu zboží, které by mě za normálních okolností snad ani nenapadlo. Takže za mě super věc a doporučuji tenhle postup všude, kudy chodím. Nedávno jsem tam třeba našla super robot do kuchyně pro mamku. Takže konečně nemusí těsto míchat v ruce, ale má na to stroj.

Odpověď
Nela | 4.10.2024 06:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dárek
Pro dceru jsem letos vybrala chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ , které jsem našla při hledání praktických a zábavných dárků na Vánoce. Díky GPS můžu sledovat, kde se zrovna pohybuje, což mi přináší obrovskou úlevu. Hodinky umí také volat, což je super, když spolu potřebujeme zůstat v kontaktu, aniž by měla svůj telefon. Navíc mají zábavný design, který se jí bude určitě líbit. Už teď vím, že tenhle dárek bude mít pod stromečkem obrovský úspěch!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné