Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Jak nabrousit nože z tvrdé oceli?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak nabrousit nože z tvrdé oceli? - diskuze na toto téma
Brousil jste někde už nože z tvrdé oceli? Je dobré se do toho pouštět svépomocí nebo je lepší to někomu dát na nabroušení? Je možné nože při broušení nějakým způsobem zničit?

Vašek | 24.3.2022 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak nabrousit nože z tvrdé oceli?
Na broušení nožů svépomocí si dávejte opravdu pozor. Při broušení můžete ocel zničit teplem, a proto je lepší pokud se jedná o kvalitnější nože nechat je nabrousit někoho, kdo s tím má zkušenost a má na to i příslušné vybavení. Já mám doma kvalitní nože, které posílám brousit do firmy, kde mi je vždy nabrousí tak, že jsou jako nové.

Odpověď
Tereza | 24.3.2022 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak nabrousit nože z tvrdé oceli?
Posíláte je někam brousit, takže je nějak musíte zabalit k odeslání? Jakým způsobem prosím nože balíte? To by mě opravdu zajímalo.

Odpověď
Vašek | 27.3.2022 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak nabrousit nože z tvrdé oceli?
Když jsem chtěla nože nabrousit, tak jsem si našla firmu https://www.ostraposta.cz/ , kde po objednání broušení nožů od nich dostanete obálku, do které nože vložíte a pošlete jim je. Jakmile je nabrousí, tak vám je ve stejné obálce pošlou zpět opravdu ostré. Během přepravy jsou nože pojištěné, takže se o ně nemusíte bát.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné