Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Nová lednice

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nová lednice - diskuze na toto téma
Dobrý den, myslíte si že je možné koupit lednici s dovozem domů? Myslím tím tedy dostat ji až do 7 patra bez výtahu? Kde koupit dobrou a kvalitní lednici dostatečně velkou pro 4 člennou rodinu?

Jana | 23.3.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová lednice
Když nám odešla lednice, tak to bylo naštěstí na začátku roku, takže jsem vyházela jídlo do krabice na balkon, protože tam byla zima. Ten den jsem objednala novou lednici s dopravou až domů a také jsem to měla s doručením do patra úplně bez problémů.

Odpověď
Lucka | 24.3.2022 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nová lednice
A odkud jste to objednávala? Když tam nebyl žádný problém s doručením?

Odpověď
Jana | 27.3.2022 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nová lednice
Já už teď převážně vše objednávám z internetového obchodu https://www.okay.cz/ , protože co jsem objednala, tak jsem měla rychle doma. Navíc i když bude sledovat ceny, tak ej drží opravdu nízko oproti ostatním obchodům a mají zboží skladem.

Odpověď
Karolína | 30.3.2022 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová lednice
Kdo má hezké a kvalitní lednice, tak je orava. Přes eshop fungují rychle a spolehlivě takže bych neměla co vytknout.

Odpověď
Markéta | 2.4.2022 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nová lednice
Nemají i prodejnu ? Vůbec tady tu značku neznám tak bych ráda viděla ty věci na živo a prohlídla si je :)

Odpověď
Kamila | 30.6.2023 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová lednice
Já jsem si nedávno koupila novou velkou chytrou lednici na internetových stránkách https://www.panmrazek.cz/, která byla ve slevě, jelikož byla rozbalená. Dopravu jsem měla zdarma, ale musela jsem si zaplatit několik stokorun za vynesení do třetího patra. Podle mě až si vyberete obchod, kde si lednici koupíte určitě si při objednávce budete moct zadat, že chcete vynést zboží až do bytu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné