| Pojištění domu - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych vyřídit pojištění domu, můžete mi prosím poradit do které pojišťovny zajít se zeptat a nechat si udělat cenovou nabídku? Nebo myslíte, že je lepší obejít si více pojišťoven a nají tak tu nejvýhodnější nebo se to bude lišit jen o pár korun? Alena | 23.3.2022 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pojištění domuJá jsem to tak dělala, lítala jsem po každé pojišťovně a nechávala jsem si udělat nabídku na pojištění, když jsem nějaké vyřizovala. V posledních letech však, když vyřizuji pojištění, tak používám srovnávač pojištění, kde si během pár kliků vyjedete nabídky od všech pojišťoven a nemusíte tak nikam chodit. Odpověď Hanka | 24.3.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pojištění domuMůžete mi teda poradit jaký srovnávač pojištění používáte? Se kterým máte zkušenost prosím? Odpověď Alena | 25.3.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pojištění domuJá používám jen srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde je porovnání i následné vyřízení pojištění opravdu hračkou. Zadáte tam údaje které budou potřeba a naskočí na vás okamžitě nabídky pojištění. Odpověď |