| Koupací sud na zahradu - výběr - diskuze na toto téma |
Holky užíváte si někdo na zahradě nebo terase v koupacím sudu? Chtěla bych si ho pořídit domů. Byla jsem na horách, kde jsem do něj chodila a bylo to úžasné. Jak vybrat dobrý koupací sud? Marcela | 23.3.2022 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Koupací sud na zahradu - výběrKoupací sud je perfektní záležitost. Já jsem z něj strašně nadšená. Dostala jsem ho od manžela jako dárek k narozeninám. Udělal mi strašnou radost. Koupil ho od českého výrobce, koupací sud má vnitřní nerezovou vložku s lavicí a vlastní kamna k vytápění. Odpověď Lenka | 24.3.2022 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Koupací sud na zahradu - výběrVíte i kde ho koupil, když to byl dárek? Můžete mi teda poradit, kam bych se na něj mohla jí podívat? Kdo to prodává? Odpověď Marcela | 25.3.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Koupací sud na zahradu - výběrVím kde ho kupoval. Bral ho od koupacisudy-bef.cz/ Tady najdete kompletní nabídku, ale také obrázky a popis koupacích sudů. Já jsem opravdu hodně spokojená. Je to kvalitní koupací sud, kterému se nemá co stát, takže dlouho vydrží. Odpověď |