| Kolo pro malého synka - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, nemáte doporučení na nějaké lepší a lehké kolo? matej | 18.12.2015 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolo pro malého synkaja si ted spis ujizdim na kolobezkach www.levneadobre.cz/21-motocykly-skutry-kolobezky Odpověď Staňka | 18.4.2017 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolo pro malého synkaMůžu doporučit zajít v Praze na Kladenskou do Bikegallery,nebo jestli nejste Pražačka tak je možnost objednat v eshopu www.bikegallery.cz/detska-kola Odpověď Edita | 22.4.2017 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kolo pro malého synkaMám doma kolo z Bikegallery.cz obchod za sebe můžu taky jenom doporučit.Na prodejně ochotní pracovníci,a v případě objednávky z eshopu jsem měla zkušenost s perfektní komunikací ze strany obchodu.Navíc s věcmi zakoupenými od nich jsem opravdu spokojená Odpověď Emula87 | 20.4.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolo pro malého synkaPro malého syna bych vám mohla na základě osobní zkušenosti doporučit nové modely kol Galaxy, které ve slevě a nebo za zavádějící ceny můžete pořídit na www.cyklosvec.cz/aktuality/proc-si-myslime-ze-je-galaxy-skylab-jedno-z-nejlepsich-29-mtb-pro-ceske-bikery-cl272.php. No to víte, habaďůru bych na vás nedělala, já jsem náhodou slušná ženská a snažím se lidem v životě jenom pomáhat.
Odpověď Klára | 27.3.2025 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolo pro malého synkaMoje mamka už je v důchodu, ale stále ráda jezdí na kole. Pořídili jsme jí na zkoušku https://www.cyklosvec.cz/elektrokola elektrokolo a od té doby má zpět radost z pohybu. Už nemusí řešit kopce nebo vítr, prostě si nastaví asistenci a jede. Díky tomu znovu objevila kouzlo cyklovýletů. Odpověď Martina | 18.5.2025 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolo pro malého synkaMůj synrád jezdí na kole a hraje fotbal a je to takový malý živel. Pořád v pohybu, pořád někde běhá. Hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ jsem mu pořídila hlavně kvůli bezpečnosti, ale nakonec se ukázaly i jako skvělý pomocník pro sledování jeho pohybových aktivit. Hodinky počítají kroky, sledují pohyb během dne a já mám díky aplikaci perfektní přehled o tom, kolik toho nachodil třeba během tréninku. Syn ho má třikrát týdně, a když vidím v aplikaci, že nachodil přes deset tisíc kroků, mám radost, že se opravdu hýbe. Hodinky jsou odolné a i při běhání drží pevně na ruce. Navíc si je oblíbil, protože vypadají moderně a umí toho víc než jen ukazovat čas. I trenér si všiml, že díky hodinkám má větší přehled o své aktivitě. Za mě super kombinace bezpečí a motivace ke sportu.
Odpověď |