| Ovocné kapsičky pro děti - diskuze na toto téma |
Dobrý den, kupujete někdo malým dětem ovocné kapsičky, jsou dobré? Míša | 23.3.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ovocné kapsičky pro dětiZdravím, syn je teda miluje :) Když budete dávat pozor na složení a nekoupíte zbytečně slazené a plné konzervantů, tak je můžete malým dětem klidně dát. Odpověď Jana | 26.3.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ovocné kapsičky pro dětiMoc díky za komentář - napíšete mi ještě prosím od jaké značky kupujete kapsičky Vy? Která značka má dobré složení? Odpověď Míša | 28.3.2022 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ovocné kapsičky pro dětiDoporučuji značku Sunar, mají více druhů na výběr, nejsou doslazované cukrem a jsou chuťově moc dobré. Odpověď Táňa | 24.8.2023 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ovocné kapsičky pro dětiKapsičky jsou u nás také oblíbené a co ty bio křupky dáváte dětem také, chutnají jim? Odpověď Karasova | 25.8.2023 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ovocné kapsičky pro dětiNaše malá je má moc ráda, její nejoblíbenější druh je tento https://www.feedo.cz/12-x-sunar-bio-krupky-mrkvova-kolecka-45-g/ , ale kupuji i ty hráškové na střídačku :-). Odpověď Táňa | 27.8.2023 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ovocné kapsičky pro dětiTak děkuji za reakci, objevila jsem u nás v obchodě ten jejich bio party mix, tak jsem je zkusila koupit a jen se po nich zaprášilo. Takže budu muset udělat nějakou zásobu :-). Odpověď |