| Imunita dětí - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, mám dotaz... Čím podporodujete dětskou imunitu? Jaké vitamínové doplňky kupujete? Já zatím teda nic nedávám, ale myslím, že je to docela chyba a že bych fakt měla začít něco kupovat a začít dávat... Kateřina | 29.3.2022 15:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita dětíSynovy dávám vitamín C, protože potom, co jsme zjistili, že vitamínu C má nedostatek, tak jsme ho začali ihned doplňovat. Koupila jsem mu sirup s lipozomálním vstřebáváním od Lipo c Askor. Odpověď Verča | 30.3.2022 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita dětíPoradíte něco čistě přírodního?
Odpověď Saša | 30.3.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita dětíNám se moc osvědčil tenhle přírodní bylinkovej sirup https://www.altaherba.cz/ah-sirup-14-bylin
Odpověď Verča | 26.4.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Imunita dětíTak sirup se osvědčil :-) chutná a moc se mi líbí složení
Odpověď Saša | 28.4.2022 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Imunita dětíTak super že se osvědčil
Odpověď Saša | 30.4.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Imunita dětíJá právě hledala něco přírodního, proto jsem na něj narazila
Odpověď |