Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 06. června 2026, svátek má Norbert, zítra Iveta a Slavoj
Vyhledávání

Diskuse - Problém s erekcí manžela

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problém s erekcí manžela - diskuze na toto téma
Můj muž začal mít problém s erekcí. Absolutně se o tom semnou nechce bavit. Nevím proč to tak je... Chtěla bych mu pomoci. Kupovala jste některá takhle pro svého muže prášky na lepší erekci? Myslíte si, že by se mohl třeba urazit?

Lenka | 27.3.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém s erekcí manžela
Ono je to asi u chlapů všude stejné. Ten můj to semnou nechtěl vůbec řešit a několikrát jsem se s ním kvůli tomu pohádala. Byla jsem trochu uražená, že to semnou řešit nechce. Já se mu také svěřuji se vším. Každopádně u nás to dopadlo v jednu dobu tak, že se mnou nechtěl spát. To mi opravdu vadilo, a tak jsem se už naštvala a koupila jsem mu prášky na lepší erekci. Dala jsem mu je a od té doby spolu můžeme spát kdykoliv. Navíc to má i výhodu, že vydrží daleko déle než před tím.

Odpověď
Ivana | 27.3.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém s erekcí manžela
Jak jste ty prášky na lepší erekci vybrala sama? A jak na to reagoval?

Odpověď
Lenka | 27.3.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problém s erekcí manžela
Poradila jsem se s kamarády, co mám v jeho věku. Ono je to v dnešní době už docela běžné, že většina chlapů v pokročilejším věku tyto prášky bere. Koupila jsem mu tedy na radu prášky na lepší erekci https://www.supererekce.cz/9-ardorin Reagoval na to celkem v pohodě, řekl že je vyzkouší a hned při první příležitosti měl zase erekci jako blázen.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné