| Projektor - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych jako dárek koupit projektor noční oblohy, ale nevím jestli to není moc brzy tím obdarovat šestiletého kluka ? Linda | 15.4.2022 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | ProjektorTak to využití je tam mnohem širší než třeba když se pouští jenom před spaním. Máme doma dva, a to jeden mají holky v pokoji a já mám mini projektor, který využíváme docela často když někam jedeme a dají se přes něj promítat filmy, takže to využití je hodně velké :) Odpověď Michaela | 26.4.2022 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | ProjektorOd jaké značky si ho kupovala ? :) Odpověď Linda | 14.5.2022 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ProjektorObjednávala jsem ho z eshopu blueroad :) Odpověď Simona | 1.9.2022 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | ProjektorTaky od nich máme projektor, ale ten co se přes něj dá přehrávat i hudba :) https://www.blueroad.cz/bot-projektor-nocni-oblohy-s-hudebnim-modem-a-polohovatelnou-kolebkou/ Odpověď Nikča | 2.11.2022 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | ProjektorDá se to využít i jinak nebo jenom vyloženě na promítání noční oblohy pro děti? Odpověď Simona | 10.11.2022 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ProjektorPouštíme ho hlavně večer před spaním, ale je taky super na oslavy:) Odpověď Nikča | 17.11.2022 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ProjektorJako vypadá to fakt hezky, aspoň bych měla hlavní dárek z krku :) Odpověď Simona | 21.11.2022 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ProjektorCelkově tam mají moc hezké věci :) budu tam vybírat i dárek pro manžela, rozbila se mu power banka a mají tam takovou solární, prostě model přesně pro mého manžela. Odpověď |