Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Osvětlení přes internet

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Osvětlení přes internet - diskuze na toto téma
Jakou máte zkušenost s koupí osvětlení přes internet ? Vyhlídla jsem si zajímavou lampu, která mění barvy akorát nemám zkušenost s objednáváním osvětlení, tak mám trochu obavy, aby mi přišlo v pořádku. Takže by mě zajímaly vaše zkušenosti ?

Míša | 15.4.2022 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Osvětlení přes internet
Taky by se mi něco takového líbilo, kde máš v plánu si ji kupovat ? :)

Odpověď
Petra | 22.4.2022 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Osvětlení přes internet
Líbí se mi ta, co mají na blueroad :)

Odpověď
Míša | 26.4.2022 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Osvětlení přes internet
Narazila jsem tam tady na tu a ta teda vypadá dobře ! :) https://www.blueroad.cz/bot-nordic-stojaci-lampa-140-cm/

Odpověď
Lucka | 31.7.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Osvětlení přes internet
No, já teď přes internet objednávám věci běžně a vlastně bych se toho vůbec nebála. Ještě se mi nestalo, že by mi něco přišlo poškozené. Každopádně jak jsem si přečetla ten nadpis, tak jsem myslela, že máš na mysli takové to osvětlení ovládané přes internet. Nad tím jsme totiž taky přemýšleli, ale u nás bohužel rychlost internetu podle měření na https://www.nej.cz/zakaznicka-sekce/mereni-rychlosti-internetu/ není úplně nejlepší, takže těžko říct, jak dobře by to fungovalo.

Odpověď
Petra | 11.8.2022 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Osvětlení přes internet
Neměla bych z toho strach- oni mají ta osvětlení pořádně zabalená v originálních krabicích tak, aby dopravu přežila. Osobně jsem objednávala osvětlení přes internet několikrát a bez problému- naposledy z www.svetla-elektro.cz Jen si dávej pozor na neporušenost obalu při přebírání zásilky a pokud je obal poškozený, tak zboží nepřebírej.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné