| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, moc ráda bych začala něco dělat, ale opravdu nemám čas chodit třeba pravidelně běhat. Jako léto na krku a na plavky momentálně fakt nechci pomyslet, bojím se :D; Tak máte tipy? Já nevím, uvažovala jsem třeba nad domácím cvičením, ale nevím, zda u toho vydržím...
Hanka | 29.3.2022 06:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíCo si nějaký stroj pořídit přímo domů ? :) Odpověď Laďka | 29.3.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá začala cvičit a líp se stravovat. Co mi hodně pomohlo je tílko a legíny se sauna efektem.
Odpověď Mirka | 30.3.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíA jak to funguje, kde se dají sehnat?
Odpověď Laďka | 31.3.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíMají je na korzetynahubnuti.cz
Odpověď Mirka | 26.4.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíDíky moc, zkusila jsem si je objednat tak jsem na to fakt zvědavá
Odpověď Laďka | 27.4.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutíTak se potom ozvi jak to jde ;)
Odpověď Hanik | 29.4.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíTak já si ty legíny objednala taky… :))
Odpověď Simča | 21.4.2022 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíStrava jde ruku v ruce s pohybem ;) jestli se nedokopete do fitka tak jako já, tak je super si něco pořídit domů. Mám rotoped a valím na něm každý den přes zprávy a když mě děti nechají, tak i odpoledne a za ten měsíc co ho mám doma to je poznat jak na postavě, tak i na váze :) Odpověď Rita | 30.4.2022 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhoj, já to mám teda tak nějak stejně. Dřív jsem do posiky chodila, to jsem čas měla, ale poskední dobou teda vůbec... Tak jsem si domů koupila běhací pás a za ten jsem ráda. Je to super věc. Mám tento https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t600i a mohu ho jen doporučit. Já jsem s ním spokojená moc.
Odpověď Domča | 28.5.2022 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíNo, ani mi nemluv. Já to mám taky tak. Prostě není čas a stejně nejraději cvičím doma. Koupila jsem si na fitham cyklotrenažer a musím říct, že jsem spokojená.
Odpověď Dominika | 1.7.2022 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíHolky já jsem si řekla, že už úplně kašlu na diety a začala jsem hubnout aktivním pohybem. Celkem nic k tomu není potřeba, často rychle chodím nebo běhám. Koupila jsem si akorát chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-squarz-9-pro-stribrna/ , abych mohla svoje výkony sledovat. Vše se mi přenáší do telefonu a já mám tak aktuální přehled. Odpověď |