| Eshop s umělými vlasy - diskuze na toto téma |
Odkud si holky objednáváte vlasy na prodloužení ? Verča | 1.4.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop s umělými vlasyJá měla zničený vlasy z barvení špatnýma barvama a už jsem fakt nevěděla co s tím, nakonec mi pomohli na Clinical Hair & Health tak kdo to taky řeší tak doporučuju.
Odpověď Vanda | 21.4.2022 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Eshop s umělými vlasyAha taky mám vlasy z odbarvování hodně zničený, jak to tam řešili?
Odpověď Verča | 26.4.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Eshop s umělými vlasyNejprve ti udělají trichologické vyšetření a na základě toho nasadí léčivou kúru, můžeš si o tom přečíst na jejich stránkách.
Odpověď Vanda | 28.4.2022 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Eshop s umělými vlasyDěkuju za odpověď, hned jsem se objednala
Odpověď Verča | 29.4.2022 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Eshop s umělými vlasyNení zač, určitě nebudeš litovat ;)
Odpověď Linda | 19.4.2022 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop s umělými vlasyZatím jsem spokojená s eshopem clipinhair.cz takže až mi doslouží tady ty vlasy co mám, tak si je budu objednávat zase ze stejného obchodu. Odpověď |