| Příčesek - diskuze na toto téma |
Ahojky :) chtěla bych si pořídit připínací vlasy, ale moc o tom nevím. Líbí se mi to,když to na někom vidím. Jak dlouho to vydrží? Kde to objednat? A na co se mám zaměřit při výběru? A myslíte, že koupím spolehlivě přes e-shop? Děkuji za radu ;) Mirka | 29.3.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | PříčesekJaké spoje by si chtěla ? :) Doporučuju koupit pravé lidské vlasy. Jsou kvalitní a když budeš mít dobře udělané prodlužko, tak to nikdo nepozná, že nejde o tvé vlasy ;) Odpověď Hanka | 2.4.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PříčesekVy co máte prodloužené vlasy, tak jsou nějaké postupy podle čeho se vybírají spoje u vlasů ? Odpověď Mirka | 3.4.2022 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PříčesekMěla by ses primárně řídit podle toho jak dlouhé a husté vlasy máš, to je rozhodující ;) Odpověď Hanka | 18.4.2022 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PříčesekTak jsem to raději konzultovala s kadeřnicí a dostala jsem doporučení na keratin :) https://www.clip-vlasy-levne.cz/vlasy-na-keratin-kvalita-remy-aaa-60cm-evropskeho-typu/158-vlasy-evropskeho-typu-k-prodluzovani-keratinem-60cm-stredne-hnede.h… Odpověď |