| Dětské kolostrum - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, měla bych dotaz... Dáváte dětem vitamíny? A pokud ano, jaké jste zvolily a kde jste nakoupily? Já jsem slyšela, že dobré je dětské kolostrum. Zkušenosti? Sára | 1.4.2022 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumNevím jaké je tam složení, ale dětem kupuju přírodní kapky, tinkturu od Altaherby. Ty nezatěžují tělo a jsou opravdu ku prospěchu. Odpověď Simona | 2.4.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumTaky jsem holkám koupila kolostrum, kravské. Líbilo se mi to složení, tak jsem jim vzala to od senzamedical. Odpověď Evča | 2.4.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumPodle mě je naprosto dostačující vitamín C, takže dávám vitamín C :) Odpověď Jíťa | 27.5.2022 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětské kolostrumÚplně zázračný jsou tyhle kapky https://www.juvenil.cz/kapky/juvenil--kapky/ určitě si o nich přečtěte ;-)
Odpověď Dana | 28.5.2022 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětské kolostrumTo je fakt zajímavý, díky za doporučení, zkouším hned objednat fakt mě to zaujalo.
Odpověď Jíťa | 29.5.2022 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětské kolostrumRádo se stalo, mně se fakt moc osvědčily ;-)
Odpověď |