| Experimentujete při sexu? - diskuze na toto téma |
Nazdárek :) Holky, jak si užíváte sex s partnerem? Experimentujete nebo máte rádi prostě klasiku? Víte co, bude Valentýn, tak se ptám... Já bych domů něco i ráda pořídila a Valentýn je na to ten správný svátek :) Míša | 2.4.2022 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Experimentujete při sexu?Přijde na to, co bereš jako experimentování ;) jestli myslíš používání hraček při sexu, tak to je třeba u nás na běžném pořádku :) Odpověď Lenka | 3.4.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Experimentujete při sexu?Podle mě každému vztahu prospěje zpestření :) Odpověď Vanda | 19.4.2022 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Experimentujete při sexu?Musím říct, že co jsme si pořídili naši první erotickou hračku, tak nás sex začal bavit o dost víc. Doporučuju si s partnerem projít třeba takové e-kondomy a vzít, co se vám bude líbit. Rozhodně to za to stojí ;) Odpověď Mirka | 3.5.2022 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Experimentujete při sexu?AHoj Vando a jakou tu erotickou hračku bys doporučila? Co se vám doma osvědčilo? Odpověď Radi | 2.6.2022 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Experimentujete při sexu?No, pokud myslíš na sebe, tak to ti doporučím tuto hračku https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/partner-toy-fialova. Já ji doma mám a musím říct, že je to slast :) Odpověď |