Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - E-shop s modou

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
E-shop s modou - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Měla bych dotaz na tento shop https://www.lucyto.cz/kategorie/akce/? Znáte ho? Oni mají značkový oblečení, na který si doma docela dost potrpíme. Navíc seny perfektní. Díky moc.

Markéta | 2.4.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-shop s modou
Tady s tím eshopem nemám bohužel žádnou zkušenost, ale kde najdeš ještě víc značkových kousků, tak je zoot :)

Odpověď
Katka | 3.4.2022 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-shop s modou
V poslední době na něj narážím docela často. Neděla tady tomu eshopu reklamu Nicol Leitgeb ? :)

Odpověď
Laura | 5.4.2022 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-shop s modou
Jsem moc spokojená s www.genesis-eshop.cz. Nakupuji u nich oblečení pro celou rodinu.

Odpověď
Johana | 16.4.2022 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neznám je, ale taky ráda nakupuji na netu. Hned jsem si jejich stránky vyhledala. Líbí se mi, že doručují při jakékoliv objednávce zdarma do Penguin Boxů. Vše lze vpohodě do 14ti dnů bezplatně vrátit.

Odpověď
Sylva | 18.4.2022 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Znám je, mají novou službu Eko-výzva .Stačí se registrovat na eshopu, při objednávce zvolit, že mate zájem o eko-výzvu a již nepotřebné ale dobré kousky oblečení, bot, doplňků (i bytových doplňků a knih) zabalit a zanést do Penguin Boxu. Dostanete od nich eko-kredity, díky nimž můžete nakoupit jiné/nové kousky přímo u nich nebo v jejich eshopu.

Odpověď
Dora | 23.4.2022 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Genesis-eshop se mi moc líbí, taky ráda nakupuji na netu. Jsem spokojená, že i když mi oblečení nevyhovuje tak ho v pohodě můžu bezplatně do 14 dnů vyměnit.

Odpověď
Valounek | 9.5.2022 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-shop s modou
Dobrý den, tak to teda vůbec nevím, vůbec tenhle e-shop neznám. Skoro bych jim doporučila nějakou agenturu na obsah nebo linkbuilding a SEO třeba https://www.kvalitneseo.cz/ , která by je dostala trochu do podvědomí lidí. :) Teda pokud ta agentura nejste zrovna vy. :) Jinak co jsem tak na ně koukala, tak to nevypadá zrovna nějak kvalitně. Možná jsou to značky, ale otázka, jestli jsou kvalitní. ;-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné