| E-shop s modou - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Měla bych dotaz na tento shop https://www.lucyto.cz/kategorie/akce/? Znáte ho? Oni mají značkový oblečení, na který si doma docela dost potrpíme. Navíc seny perfektní. Díky moc. Markéta | 2.4.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s modouTady s tím eshopem nemám bohužel žádnou zkušenost, ale kde najdeš ještě víc značkových kousků, tak je zoot :) Odpověď Katka | 3.4.2022 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s modouV poslední době na něj narážím docela často. Neděla tady tomu eshopu reklamu Nicol Leitgeb ? :) Odpověď Laura | 5.4.2022 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s modouJsem moc spokojená s www.genesis-eshop.cz. Nakupuji u nich oblečení pro celou rodinu.
Odpověď Johana | 16.4.2022 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s modouNeznám je, ale taky ráda nakupuji na netu. Hned jsem si jejich stránky vyhledala. Líbí se mi, že doručují při jakékoliv objednávce zdarma do Penguin Boxů. Vše lze vpohodě do 14ti dnů bezplatně vrátit.
Odpověď Sylva | 18.4.2022 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s modouZnám je, mají novou službu Eko-výzva .Stačí se registrovat na eshopu, při objednávce zvolit, že mate zájem o eko-výzvu a již nepotřebné ale dobré kousky oblečení, bot, doplňků (i bytových doplňků a knih) zabalit a zanést do Penguin Boxu. Dostanete od nich eko-kredity, díky nimž můžete nakoupit jiné/nové kousky přímo u nich nebo v jejich eshopu.
Odpověď Dora | 23.4.2022 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s modouGenesis-eshop se mi moc líbí, taky ráda nakupuji na netu. Jsem spokojená, že i když mi oblečení nevyhovuje tak ho v pohodě můžu bezplatně do 14 dnů vyměnit.
Odpověď Valounek | 9.5.2022 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s modouDobrý den, tak to teda vůbec nevím, vůbec tenhle e-shop neznám. Skoro bych jim doporučila nějakou agenturu na obsah nebo linkbuilding a SEO třeba https://www.kvalitneseo.cz/ , která by je dostala trochu do podvědomí lidí. :) Teda pokud ta agentura nejste zrovna vy. :) Jinak co jsem tak na ně koukala, tak to nevypadá zrovna nějak kvalitně. Možná jsou to značky, ale otázka, jestli jsou kvalitní. ;-) Odpověď |