Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jak zabezpečit auto před krádeží?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak zabezpečit auto před krádeží? - diskuze na toto téma
Ahoj, máte prosím zkušenost, jak zabezpečit auto před krádeží? Koupila jsem s manželem dražší auto, o které mám už celkem strach a tak ho raději chceme zabezpečit pro případ krádeže.

Michaela | 14.4.2022 00:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zabezpečit auto před krádeží?
Dokud jsem měla před domem fábii asi za 150 tisíc, tak jsem byla celkem v klidu. Pak jsem však začala jezdit delší cesty, a tak jsem si chtěla koupit i kvalitní auto. S autem za milion jsem už dostala strach, aby mi ho nikdo neukradl, a tak jsem si do auta nechala instalovat aktivní rádiovou jednotku, která auto hlídá 24/7. V případě odcizení okamžitě dává vědět operačnímu středisku, které ihned rozjede pátrací akci, a to i ve spolupráci s policií.

Odpověď
Klára | 15.4.2022 02:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak zabezpečit auto před krádeží?
To bylo asi hodně drahé, co?

Odpověď
Michaela | 16.4.2022 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak zabezpečit auto před krádeží?
Mám auto zabezpečeno od společnosti https://www.sherlog.cz/zabezpeceni , která dává možnost si to vzít na operák, takže měsíčně pak budete platit jen menší částku. Manžel si u od nich nechal zabezpečit i motorku.

Odpověď
Martin | 14.7.2022 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dá se auto zabezpečit i pomocí nějakého GPS lokátoru, který by byl cenově rozumný a fungoval spolehlivě? Abych mohl vždy určit polohu auta?

Odpověď
Erik Svoboda | 21.7.2022 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak zabezpečit auto před krádeží?
Nevím úplně co je pro vás cenově rozumné, ale já jsem si nechal dávat od auta GPS lokátor, který jsem sehnal za 2700 korun a funguje perfektně. Když potřebujete, tak na vyžádání pošle sms se souřadnicemi do smsky, kde na to stačí kliknout a poloha auta se vám ukáže na mapě.

Odpověď
Martin | 23.7.2022 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za 2700 Kč to není tak úplně hrozné, kde jste ho koupil?

Odpověď
Erik Svoboda | 24.7.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jak zabezpečit auto před krádeží?
Taky se mi to zdá za ty peníze dobré a navíc to dobře funguje. Objednával jsem ho z internetového obchodu https://www.1obchod.com/145-profesionalni-vyhledavaci-sledovaci-zarizeni-gsm-gps-lokator-tracker.html Objednával jsem ho ráno a další den už jsem ho měl doma. Bylo to doručené opravdu rychle.

Odpověď
Hana | 30.8.2022 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Manžel také přemýšlí nad nějakou GPS do auta, tak když budete mít nějaký typ, tak budu ráda. Mně to přijde zbytečný, ale je pravda, že na parkovišti v obchoďáku si jeden nemůže být tou bezpečností vůbec jistý. Jediný, co v autě máme, tak je kamera do auta, kterou manžel objednal zde https://www.2din.cz/ . Sice nás neochrání, ale jsou na ní důkazy o nějakém přestupku, takže se tak hodí.

Odpověď
xavy | 30.7.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem na kralmotoru.cz/media/sledovani-firemnich-automobilu četl, že existuje tracker, který sleduje provoz daného auta. V případě krádeže by tak neměl být problém sledovat pohyb daného vozu, takže by se policii jen zaslala poloha a oni už by za vás danou situace bez problému vyřešili.

Odpověď
Karlos | 3.9.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Možná je to trochu neobvyklé, ale já bych byl vlastně i rád, kdyby moje auto někdo ukradl. Ušetřilo by mi to totiž spoustu starostí. Auto je totiž už nějaký ten měsíc nepojízdné a já jsem se ještě nedostal k tomu, abych se ho zbavil, takže tu akorát zavazí. Už teď je ale jasné, že se o něj nakonec postará tento výkup vraků - https://www.likvidacevojkov.cz/vykup-autovraku

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné