Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Úklid

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úklid - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, mám dotaz. Mám hodně ráda eko produkty. Docela se snažím tak nějak ve všem jít tímto směrem. Jsou k dostání nějaké šetrnější čistící přípravky, které neobsahují tolik žiraviny a nejsou tak cítit jako třeba savo?

Janinka | 1.7.2022 07:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úklid
Já si na eko produktypotrpím hodně :) Však jsem se taky nadřela, než jsem našla, co bude eko a bude mi to vyhovovat. Mrkni na tento https://www.alpik.cz/sonett-univerzalni-cistic-500-ml/. Ten je super. Jinak mají tam i jiné produkt :)

Odpověď
Žaneta | 28.8.2022 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Úklid
Na alpik jsem se koukala a oni tu nabídku těch eko čisticích produktů mají fakt skvěelou. Jak voní tento univerzální čistič?

Odpověď
Terka | 26.7.2022 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úklid
Hele, to mi ani nemluv. Já jsem stále ve fázi, že hledám to, co mi bude vyhovovat a zatím teda nic moc :/ Ale na ten alpik mrknu. Jak dlouho ty jejich úklidové prostředky vydrží?

Odpověď
Zuzka | 30.9.2022 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Úklid
No, vydrží dlouho, protože se docela dost ředí :) A jsou fakt silné a přitom jsou eko. To mě osobně fakt vyhovuje :) Já jsem ráda, že jsem na ten alpik narazila. Beru toho od nich fakt hodně. Třeba jejich likvidátory pachu jsou senzační.

Odpověď
Karla | 31.10.2022 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úklid
Jeee, holky, kdybyste věděly, co všechno jsem já už zkusila na to, abych odstranila zápach ze zvířat. A nic dlouhodobě nepomohlo. Tak jsem moc ráda za ten likvidátor :) Díky moc.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné