| Jak zatočit se záněty? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, máte někdo prosím ověřený způsob, jak zatočit s opakujícími se záněty? Jak se jich konečně zbavit? Pavlína | 6.4.2022 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak zatočit se záněty? Chronické záněty nejsou opravdu nic moc, sama moc dobře vím o čem mluvím, protože jsem se s nimi dlouho trápila. Jednou jsem se s tím svěřila kamarádce, která řešila v minulosti stejný problém. Ta mi doporučila doplněk stravy, který obsahuje přírodní enzym Serrapeptaza. Ten dokáže čistit cévy od krevních sraženin a rozkládat mrtvé tkanivo. Dokáže tak pomoci od chronických zánětů, ale také snížit krevní tlak. Odpověď Jarka | 8.4.2022 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak zatočit se záněty? Jaký doplněk stravy jste začala používat? Který vám prosím pomohl? Odpověď Pavlína | 9.4.2022 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak zatočit se záněty? Kupuji si pravidelně doplněk stravy https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/35-enerex-serrapeptaza-rx-120-000su-180tbl-628557501377.html , který mi od pravidelných zánětů pomohl a také mi pomohl snížit krevní tlak. Odpověď Karolína.B | 10.12.2024 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak zatočit se záněty? Máte nějakou osvědčenou směs bylinek, která na vás vždy zafungovala při zánětech? Nemůžu říct že mám chronické záněty, ale zánět močáku mývám i několikrát do roka a vždycky s ním bojuju, tak budu ráda pokud znáte něco účinného kromě brusinek. Odpověď romana macháčková | 12.2.2025 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak zatočit se záněty? mně se na záněty fakt osvědčil zlatobýl, přeslička a kopřiva, tyhle bylinky hodně pomáhaj na močový cesty. k tomu ještě lichořeřišnice, ta je super na bakterie a působí skoro jako přírodní antibiotikum. brusinky jak píšeš, samotný nic moc ale v komplexu jsou taky dobrý. já tyhle bylinky teď beru v přírodním doplňku Urigo a musím říct, že od tý doby mám s močákem mnohem míň problémů. hlavně ale pomáhá hodně pít, bez toho to nemá takovej efekt. Odpověď |