Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Sjednání životního pojištění výhodně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sjednání životního pojištění výhodně - diskuze na toto téma
Máte za sebou sjednávání životního pojištění? Dokážete mi někdo poradit prosím, kde ho sjednat výhodně? Do které pojišťovny nebo pojišťoven se zajít zeptat pro výhodnou nabídku?

Petra | 6.4.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sjednání životního pojištění výhodně
Mám za sebou sjednávání životního pojištění a mohu sama za sebe říct, že jsem nejvýhodnější pojištění sehnala díky online srovnávači pojištění, kde jsem během pár minut viděla nabídky od všech pojišťoven. Kdybych to věděla, tak bych osobně na pojišťovny ani nechodila. Sjednávala jsem to nakonec jednoduše celé online.

Odpověď
Dagmar | 8.4.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sjednání životního pojištění výhodně
Díky kterému online srovnávači pojištění se vám podařilo sehnat pojištění výhodně? Můžete mi poradit, kam bych se mohla podívat prosím?

Odpověď
Petra | 9.4.2022 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sjednání životního pojištění výhodně
Pokud si chcete také najít výhodné životní pojištění, tak doporučuji se podívat na stránky https://www.klik.cz/ Na úvodní stránce si vyberete životní pojištění, a pak už si ho během pár kliknutí porovnáte. Pokud se vám bude některá z nabídek líbit, tak máte možnost ji rovnou online sjednat. Nemusíte nikam chodit, místo podpisu smlouvy postačí pojištění zaplatit přes bankovní převod.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné