| E-shop iocel.cz - diskuze na toto téma |
Zdravím, holky - nenakupujete někdo na eshopu iocel.cz šperky? Nemáte někdo zkušenost s eshopem? Jarka | 4.4.2022 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop iocel.czDobrý den, já mám od nich stříbrné náušnice a prsten a jsem moc spokojená. Stříbro je krásné, mám už vybrané další kousky :) Odpověď Eliška | 7.4.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop iocel.czTaky mám e-shop ráda :) Vždycky si u nich vyberu a manžel mi to objedná k výročí, k narozeninám nebo jenom tak :) Odpověď Marta | 12.4.2022 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-shop iocel.czHolky, vložily byste mi přímo odkaz na eshop? Taky bych se na hezké šperky mrkla. Odpověď Eliška | 17.4.2022 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-shop iocel.czTady máte odkaz přímo na jejich stránky https://www.iocel.cz/ Odpověď Monika | 23.4.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop iocel.czZdravím a děkuji za tip na eshop Iocel, taky jsem si hnedu nbich vybrala a objednala dva sříbrné prstýnky. Odpověď Eliška | 25.4.2022 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop iocel.czBudete určitě spokojená :) Já co mám z Iocel, tak je fakt parádní a kolegyně v práci vždycky vyzvídají, odkud šperky mám. Odpověď |