| Kvalitní kosmetika - diskuze na toto téma |
Maminy, pozorovaly jsem po porodu na sobě nějaké změny? Já maštěstí nic moc, jen teda pleť se mi zhoršila. Hledám, co koupit, Jakou kosmetiku. Ta, kterou jsem používala, ta mi už nevyhovuje. Tak hledám info od vás, než začnu něco zkoušet... Majka | 4.4.2022 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kosmetikaHele, neznám, ale musím teda říct, že co se týká péče o pleť, tak já osobně si na ni fakt porpím. Proto používám kvalitní českou kosmetiku iuvenio. Ta mi vyhovuje maximálně.
Odpověď Adriana | 14.4.2022 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kosmetikaJaké produkty máš vyzkoušené ? Je fakt, že se mi ta jejich péče líbí akorát ještě musím vykoumat to, jaké produkty jsou vhodné na mastnější pleť. Odpověď Majka | 2.5.2022 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kosmetikaMám toho hodně, ale když bych měla něco vyzdvihnout, tak by to byla ta jejich essence https://www.iuvenio.com/fresh/, která se nanáší na vyčištěnou pleť a po kterém mám pleť krásně heboučkou a nachystanou na nanesení nano séra. Odpověď |