| Co se suchou pokožkou? - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte jak řešit suchou pokožku? Co se Vám na to osvědčilo? Sylva | 4.4.2022 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co se suchou pokožkou?Zdravím, výborně funguje tento roztok https://shop.n-medical.cz/home/266-hyaluron-n-medical-kyselina-hyaluronova-8594190490021.html Odpověď Laura | 7.4.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co se suchou pokožkou?Moc díky za doporučení, napíšete ještě jak se Hyaluron užívá a za jak dlouho jste na sobě viděla, že funguje? Odpověď Sylva | 12.4.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co se suchou pokožkou?Ideální je ho užívat dlouhodobě. Skvělé výsledky jsem viděla po 2 měsících užívání. Odpověď Petra | 14.4.2022 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co se suchou pokožkou?Nemáte vyzkoušené i něco od značky Iuvenio ? Narazila jsem tady na tu značku i v časopise, tak to bude něco hodně kvalitního, že ? Odpověď Iveta | 2.5.2022 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co se suchou pokožkou?Kvalitní kosmetika to rozhodně je, což zjistíš když si projdeš složení. Zaujaly mě hlavně tím, že netestují na zvířatech a celkově mi prostě ta jejich kosmetika vyhovuje. Je vidět, že mysleli i na nás, co máme citlivou pleť. Odpověď |