| Filtr na pitnou vodu - diskuze na toto téma |
Máte někdo zapojený filtr na pitnou vodu? Hledám takový co dokáže filtrovat na kojeneckou vodu, nechci kupovat balenou. Dívala jsem se na filtry od firmy Dionela, máte zkušenost?
Saša | 30.4.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr na pitnou vodu Taky vybírám tak ocením vaše rady
Odpověď Nina | 30.4.2022 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtr na pitnou vodu My ho máme a je to supr ;)
Odpověď Nina | 30.4.2022 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Filtr na pitnou vodu Máme právě od Dionely, co jsem četla tak jsou to nejlepší filtry, nejsou dovážený ale vyrábí se přímo v ČR a získali i nějaké ocenění plus vyhrály v dTestu.
Odpověď Saša | 1.5.2022 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Filtr na pitnou vodu To se mi právě taky líbí, že je to česká výroba. A jaký máte filtr?
Odpověď Nina | 1.5.2022 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Filtr na pitnou vodu Máme tenhle filtr https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-pkl-n10-vodni-filtr-umisteni-pod-linku/d-2144 ale nechte si s výběrem poradit od nich, stačí jim poslat rozbor vody. Jsou moc ochotní a vyznají se ;)
Odpověď Saša | 1.5.2022 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Filtr na pitnou vodu Tak to je skvělý, díky moc :)
Odpověď Nina | 1.5.2022 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filtr na pitnou vodu Ráda jsem poradila ;)
Odpověď |