Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - SOS hlídací tlačítko pro seniory

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
SOS hlídací tlačítko pro seniory - diskuze na toto téma
Jak dobře fungují sos tlačítka pro seniory? Jakou s tím máte prosím zkušenost. Kupoval jste to už někdo pro někoho z rodiny? Zvládne to senior bez problémů obsluhovat?

Jiřina | 6.4.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SOS hlídací tlačítko pro seniory
Pokud se chystáte koupit SOS tlačítko pro někoho z rodiny, tak doporučuji se podívat po modelu, který má i detekci pádu, protože to ne všechny mají a je to také velmi důležité, že když senior upadne, tak tlačítko je schopné samo zavolat pomoc.

Odpověď
Katka | 8.4.2022 14:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: SOS hlídací tlačítko pro seniory
Nevěděla jsem, že se prodává i s detekcí pádu. Kde se dá takové koupit? Když s tím máte zkušenost, tak mi můžete poradit prosím?

Odpověď
Jiřina | 10.4.2022 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: SOS hlídací tlačítko pro seniory
Můžete koupit toto tlačítko https://www.lokatech.cz/gps-gsm-sos-tlacitko-na-krk , které jsem brala i já. Mají ho v několika barvách, ze kterých si můžete vybírat. Po objednání jsem ho měla rychle doma a jeho zprovoznění je podle návodu opravdu jednoduché.

Odpověď
Lucka | 30.5.2022 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SOS hlídací tlačítko pro seniory
Hele také jsem kupovala pro svoji babičku SOS tlačítko pro seniory, ale podařilo se mi ho sehnat za podstatně nižší cenu. Koupila jsem ho jen za tisíc korun od https://www.smartomat.cz/smartomat-sos-tlacitko-pro-seniory-smt01/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné