| Éterické oleje - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké éterické oleje na aromaterapii mi doporučíte? Nejlépe v BIO kvalitě, děkuji. Věra | 4.4.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Éterické olejeZdravím, mrkněte na eshop wereco.store, kupuju od nich éterické oleje od značky Armina. Jsou BIO a nádherně voní. Odpověď Eva | 7.4.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Éterické olejeTaky na eshopu wereco.store nakupuju - mají hodně přírodních produktů, objednávám u nich čistící prostředky, přírodní kosmetiku a mýdla. Mrkněte na eshop, určitě toho objednáte vícero. Odpověď Zuzana | 9.4.2022 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Éterické olejeHolky, vložily byste mi přímo odkaz na eshop :) Taky bych se podívala na EKO produkty od nich. Odpověď Eva | 12.4.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Éterické olejeTady máte přímo odkaz na eshop https://www.wereco.store/ Odpověď Simča | 6.7.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Éterické olejeNemáte vyzkoušenou něco z té dekorativní kosmetiky co mají? Odpověď Eva | 8.7.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Éterické olejeMají značku Nui, která je velmi kvalitní a zamilovala jsem si jak ten jejich makeup, tak i to multi líčidlo. Odpověď |